Results 1 to 3 of 3

Thread: Spot Tool Problems,in Photo shop.

Hybrid View

  1. #1
    BPN Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Waynesville, Ohio, United States
    Posts
    773
    Threads
    138
    Thank You Posts

    Default Spot Tool Problems,in Photo shop.

    When using the spot tool it paints black,doesn't stay black . But the tool isn't working correctly doesn't remove the spot . If you apply several times it may work or not inconsistence.
    Any suggestions appreciated.

  2. #2
    Forum Participant
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    St Angele De Monnoir ,Quebec , Canada
    Posts
    135
    Threads
    70
    Thank You Posts

    Default

    Attached Images Attached Images
     
    Hi Kevin. There are few things i think will cause the issue you are having . First is make sure you are on the correct layer and there is nothing selected (no marching ants) Ctrl+D to deselect anything. next thing is make sure you have the correct mode selected . normal usually works best most of the time and select content aware .
    This might not fix your problem , but these are a few things i have run into that had me scratching my head.

  3. #3
    BPN Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Waynesville, Ohio, United States
    Posts
    773
    Threads
    138
    Thank You Posts

    Default

    Thanks Stuart for the suggestions. It seems to be working fine. I think the black was added in a update.It allows you to see the brush settings better.I panicked when I first saw the black brush.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Web Analytics